oktober 20, 2020

Dyra arbetsljus och varningsljus

Många företag väljer att investera i dyra varningsljus i hopp om att lamporna inte ska gå sönder och fungera felfritt under många år. Denna hypotes stämde bra överens med verkligheten när lysdioden introducerades på marknaden för första gången, men mycket har förändrats sedan denna tid. Idag finns det många alternativ att välja bland och det är inte alltid den dyra produkten som visar sig vara bäst.

Varningsljusramper eller takramper som de också kallas kan du hitta på nätet för ett par tusenlappar med minimum garanti på två år, helt klart godkänt om du frågar oss. Anledningen att spendera mer än vad som är behövligt på varningsljus bör endast vara ifall man som företag är i behov utav flera avancerade funktioner och många blixtljusmönster.

När det gäller arbetsljus så gäller precis samma sak, ställ dig frågan huruvida du behöver en arbetslampa som är IP69K-klassad eller räcker det gott med IP67? Är lampan tänkt att användas i extrema arbetsmiljöer eller behöver du bara lysa upp en liten schakt? Behöver jag verkligen Vision X lampa eller räcker det faktiskt med Oledone?

Detta är viktiga och helt avgörande frågor som varje konsument eller företag behöver ställa till sig själva för att undvika onödiga utgifter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *