CLINGO UNIVERSAL MOBILTELEFONHÅLLARE

Ord. pris: 
149 kr
Rea:
30 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
119 kr (80%)
Antal:
Finns i lager
CLINGO UNIVERSAL MOBILTELEFONHÅLLARE
Den universella Mobile Tether ™ av Clingo erbjuder en bekväm, bärbar och handsfree-monterings alternativ för att visa din mobiltelefon eller bärbar mediaenhet

Ultimat Tillgänglighet.
Den universella Mobile Tether ™ av Clingo erbjuder en bekväm, bärbar och handsfree-monterings alternativ för att visa din mobiltelefon eller bärbar mediaenhet.
Det förvandlar din bärbara dator, bildskärm eller flygplanets brickbord till din egen personliga media station, som ger dig ett säkert placera att tjudra, laddning eller synkronisera telefonen eller mediaenhet.

Kompakt design. Stor funktion.
Mobile Tether öppnas enkelt för att säkert hålla vilken telefon för bekväm, handsfree-visning av dina samtal, texter, filmer, videor, musik, foton och mycket mer. Den håller telefonen säkert på plats och håller den i närheten så att du inte av misstag lämnar enheten bakom. När du är klar med arbete eller spel, ta snabbt bort enheten, vänd det mobila stativet stängt och skjut ner den i fickan, handväskan eller väskan för att förvara.

Varje telefon, var som helst.
Det är ganska enkelt, egentligen. Clingo håller telefonen. Det spelar ingen roll om det är en BlackBerry, iPhone, Droid, Samsung eller något annat. Vare sig i bilen, på kontoret, hemma eller borta - Clingo håller den.

Funktioner
Dubbla kuddar håller fast en telefon vid sidan av ditt bärbara dator, bildskärm eller brickbord på flyg eller tåg. Den är idealisk för omflyttning, synkronisering eller laddning när du behöver det.
Ger handsfree-visning på skärmen när som helst, så du inte missar några viktiga samtal, e-post eller textmeddelanden.
Flip-öppnings fodral ger dig en lätt, kompakt storlek för enkel och lätt förvaring när du reser.
Universal - fungerar med alla telefoner, var som helst.

Specifikationer
Höjd: 8.9 cm
Bredd: 5.1 cm
Djup: 0.6 cm