SKINROLLER

Ord. pris: 
299 kr
Rea:
90 kr
Inkl. 25% Moms
Du sparar: 
209 kr (70%)
Antal:
SKINROLLER
Detta är en kliniskt beprövad hudroller som kan användas till ansiktet, hårbotten och kroppen för att minimera hudskador som ärr och bristningar, celluliter, rynkor och fina linjer samt håravfall.
Skinroller kan användas för att behandla flera olika hudbesvär. En skinroller bidrar till hudföryngring genom att öka kollagenproduktion och ökad blodcirkulation. Det är ett utmärkt redskap för anti age-behandling, eliminering av pormaskar och för att skapa spänst och lyster i huden.

Det är 540st mikronålar som penetrerar din hud, så efter användning måste den rengöras genom att låta den stå i alsolsprit. (endast stå i alsolspriten i någon minut) eller liknande medel som är bakteriedödande. Det går annars bra att koka den under en kortare tid. Dela aldrig din roller med någon annan.

Användningsområden:
-Celluliter
-Håravfall
-Hudbristningar
-Acne-ärr
-Rynkor & anti-aging
-Kirurgiska ärr

0,5 mm: Används främst i ansiktet för rynkor och mindre ärr, även för att förebygga kommande rynkor. Perfekt som anti-aging. För män som vill behandla tunnhårighet eller förebygga håravfall rekommenderar vi även denna storlek som ett alternativ.

1,00 mm: Används lättare för ytliga ärr, nytillkomna rynkor, små bristningar, mindre celluliter, fastare hud. Kan även användas mot djupa acneärr i ansiktet.

1,50 mm: Lämpar sig för att behandla celluliter och bristningar på kroppen. Passar även bra mot djupa ärr och kirurgiska ärr.

2,0 mm: Lämpar sig för att behandla celluliter och bristningar på kroppen av den grovare arten. Passar även bra mot riktigt djupa ärr och kirurgiska ärr.


Användning
-Rengör noga området i ansiktet eller på kroppen och din SkinRoller innan behandling.

-Återfukta huden. Det kan underlätta när du rollar.

-Koncentrera dig och stressa inte.

-Rulla fram och tillbaka med raka drag och ett lagom tryck. Rulla ca tio gånger åt  samma håll för att sedan byta riktning. Du ska rulla i minst fyra riktningar: vertikalt,  horisontellt och diagonalt åt båda hållen.

-Efter behandling rekommenderar vi att du använder någon kräm. Detta då du nu  skapat tusentals mikrohål och att huden nu mycket bättre kan absorbera alla de  ämnen som finns i olika serum och vitaminkrämer. För optimalt resultat bör du  kombinera din behandling med någon form av kräm eller serum lämpat för ditt  ändamål. C-vitaminkrämer generellt är väldigt bra.

På grund av hygieniska skäl gäller inte öppet köp för denna produkt om förpackningen är bruten.